Rita

Wat een geweldige mooie training!!! Super mooi gemaakt en super waardevol in deze tijd waarin we leven!!! Hoop dat deze training door heel veel mensen wordt gevolgd!! Super, super veel dank Arjan!!

Geef een titel aan je review

Innerlijke Vrede, een absolute aanrader!!!!

Manon

Wauw wat weten jullie alles op een mooie, indrukwekkende en duidelijke manier te vertellen! In de potcasts, challenges en de fantastische miracleroadmap! Jullie zijn geweldig!!!

Geef een titel aan je review

Veel (gratis) content! En miracle roadmap = fantastisch!!

Sanne Vos / Kernzaken

Wow, ik heb net de Miracle Roadmap lessen van de hele week gebinged (doe ze nog uitgebreid hoor!), maar tjongejonge wat zijn ze goed en super praktisch toepasbaar, ik ben echt onder de indruk! Het... Wow, ik heb net de Miracle Roadmap lessen van de hele week gebinged (doe ze nog uitgebreid hoor!), maar tjongejonge wat zijn ze goed en super praktisch toepasbaar, ik ben echt onder de indruk! Het is écht Een Cursus in Wonderen, het is écht non-dualiteit, en deze twee mannen geven er supersimpel handen en voeten aan, zonder gezweefteef en je kan er meteen mee aan de bak. Dat is in de wereld van de non-dualiteit een zeldzaamheid. Ik voel me een enorme geluksvogel! Aho!

Miracle Roadmap, roadmap to Bliss

Kitty

Ik slurp alles op. Het mooie is dat ik ook nu ik niet meer werk, mezelf meer tijd gun hiervoor. Of het nu een podcast is, MRM of een cursus in wonderen. Uit alles haal ik info om over na te denken,... Ik slurp alles op. Het mooie is dat ik ook nu ik niet meer werk, mezelf meer tijd gun hiervoor. Of het nu een podcast is, MRM of een cursus in wonderen. Uit alles haal ik info om over na te denken, te bespreken met m’n partner of anderen en toe te passen. De combi van de twee mannen met ieder hun eigen specialiteit is speels, humoristisch, spiritueel, aards of gewoon helemaal eigen. Ik loop heel graag nog jaren met Arjan en David mee.
Ik ben een blij mens. Dank 🙏

Zo blij met Mijzelf

J.stolk

Ik heb va deze podcast geleerd dat je bij jezelf moet blijven en irritaties bij de ander moet laten, omdat het geen zin heeft om daar een strijd van te maken. Laat je collega gewoon in zijn/haar... Ik heb va deze podcast geleerd dat je bij jezelf moet blijven en irritaties bij de ander moet laten, omdat het geen zin heeft om daar een strijd van te maken. Laat je collega gewoon in zijn/haar waarde.

Podcast over Irritatie collega

Mia Gielkens

Super om te doen, veel geleerd en een top voorbereiding op MRM

Marjon van Dalen/ Kindness for your Soul

Diepe dankbaarheid heb ik voor de mannen en het hele team van 365. Ze hebben mijn leven totaal veranderd in 2018 en ik heb stappen gezet die anders nooit had gedaan. Ik blijf jullie volgen en blijf... Diepe dankbaarheid heb ik voor de mannen en het hele team van 365. Ze hebben mijn leven totaal veranderd in 2018 en ik heb stappen gezet die anders nooit had gedaan. Ik blijf jullie volgen en blijf leren en ontwikkelen. Zeker nu met de Cursus in Wonderen. Liefs Marjon

Mijn leven gered!

Mirjam Klein Rot

Fijne training, ik wil graag ook op een andere manier naar dingen kijken. In deze podcast werd een ander perspectief op die ik nog niet eerder had “gezien “. Dat zorgde bij mij voor een soort... Fijne training, ik wil graag ook op een andere manier naar dingen kijken. In deze podcast werd een ander perspectief op die ik nog niet eerder had “gezien “. Dat zorgde bij mij voor een soort kalmte. Blij om !

Anna

Uit het webinar bleek dat de heen voor duizenden euro's hadden rondgereisd om kennis te vergaren.Wat er verder gezegd was in mijn ogen inderdaad Zinnig. Na het webinar informeerde ik me over de... Uit het webinar bleek dat de heen voor duizenden euro's hadden rondgereisd om kennis te vergaren.Wat er verder gezegd was in mijn ogen inderdaad Zinnig. Na het webinar informeerde ik me over de cursus en mijn mond viel open van de hoge prijzen. Dat kan en wil ik niet betalen.
Wie dat wél kan wens ik een succesvolle cursus!

Wat een deceptie!

Caroline Gonkel

Goede online cursus heb handvatten gekregen om om te gaan met mijn pijn/tegenslag in mijn leven.